HaHaHouse 004 aduce in prim plan un nou producator deep-house, Caludio Lacosta

Claudio-LaCosta---After-Tonight-EP-(HHH004)_2400x2400-(FULL,-BLACK)

Bucuresti, Romania – 25 Februarie 2015 – Claudio LaCosta isi face aparitia pe scena principala a deep-house-ului cu un release nou-nout.

Multi il cunosc dupa numele de Claudio Cristo datorita faptului ca este o prezenta contanta in industria muzicala romana, avand la activ un numar insemnat de piese si remix-uri, precum si recunoastere din partea marilor emisiunilor de radio cat si a cluburilor din Romania. Ne confirma statutul de producator prin acest EP de 3 piese cu tema sud-americana.

„After Tonight” se remarca ca fiind o productie cu BPM ridicat condimentata cu cowbell-uri bine asezate. O linie de bass masiva impachetata cu un vocal ce se strecoara melodios ne convinge ca piesa are un statut demn de apreciat.
Cu o influenta balerica mult mai intensa, „Salsa” iti incanta simturile si te tine in priza cu un sample jucaus de fluier. Loop-uri de chitara legate cu percutii definitiveaza componenta sud-americana a piesei.

Piesa de rezistenta e EP-ului ia numele de „Touch Your Skin” – ea reprezinta o fata mult mai intensa a artistului. O linie de bass consistenta duce greul unui vocal feminim si percutii sublim perfectionate. Completata de un drop masiv constand dintr-un sample de chitara imbietor reunita cu synth-uri de pian transforma aceasta piesa intr-un hit.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati
https://www.facebook.com/hahahouse.ro
Precum si pagina artistului
https://www.facebook.com/claudiolacostaofficial