HaHaHouse isi continua seria de release-uri cu un ep rasunator intitulat „Southern Comfort”

Bite-Your-Lips---Southern-Comfort-Press-Release

Bucuresti, Romania – 26 06 2015 – Bite Your Lips da lumii o mostra din productia lui cu un release la HaHaHouse.

Datorita unui fond colorat de stiluri muzicale, Bîte Your Lips preia viitorul muzicii electronice in propriile maini. Cu influente ingenioase de la blues si psychedelia pana la Balkan si UK Garage, release-urile sale aduc pe ringurile de dans synth-uri inovatoare si ritmuri avangardiste. La pachet cu o licenta in Productie Muzicala, acest tanar artist leaga aspecte ce exprima posibilitati infinite si o creativitate nemarginita.
Acest EP constă intr-un original marca Bite Your Lips si un remix produs de consacratul Paul Damixie.

“Southern Comfort” e o poveste de la inceput pana la sfarsit. Piesa isi incepe viata ca o bomba tech. Pe parcursul ei, isi face aparitia un vocal care apartine chiar lui Bîte Your Lips, inteligent inregistrat si transformat. La el se adaugă o linie de bass promitatoare si synth-uri provocatoare, ce intregesc o piesa pe care cu greu ti-o vei scoate din cap.

Provocarea unui remix, la care a raspuns consacratul Paul Damixie, dezvolta o alta fata a piesei. Vocalul original a fost retaiat, remodelat si remasterizat pentru a ii da nuanta potrivită stilului lui Paul. Cu un tempo mult mai rapid, piesa isi pastreaza prospetimea unica dar in ea regăsindu-se synth-urile sublime ale lui Damixie.

Per ansamblu, un EP rasunator al unui artist ce cu sigurantă va face parte din scena muzicala multi ani de acum inainte.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati
www.facebook.com/HaHaHouse

Precum si pagina artistului
www.facebook.com/biteurlips