Mentaal devine imaginea techno-ului HaHaHouse cu noul sau release – Hazard

mentaal_2400x2400

București, România – 11.09.2015 – HHH007 îmbracă o haină dark techno croită de Mentaal.

O întrepătrundere uniformă între influențe grave techno și psy, Mentaal rescrie regulile producției muzicale cu sunete pătrunzătoare, ce se remarcă printr-un ritm ridicat de beat-uri pe minut. Mentaal ia calmul ce îi reflectă preferințele în muzică și le îmbină cu sample-uri răsunătoare precum și cu un simț acut de tech. Astfel, ia amploare un fenomen de culturalizare muzicală având ca element principal un producător cu simț al creativității dezvoltat.

Iar cel mai nou release al său, “Hazard” transformă filozofia sa muzicală în realitate.

La bază, un ecou minimalistic definește piesa oricât de ridicat ar fi numărul de beat-uri pe minut. Producția sa, în cea mai pură formă, asistată întru-totul de calculator face ca release-ul să aibă un vibe progresiv. Percuții electronice ce crează linii metalice, synth-uri ce maschează puterea bass-ului dur și un sample folosit în plină forță sunt elementele ce definesc un groove ce depășește așteptările.  

Publicul va aprecia în curând subtilitatea lui Mentaal de a “asambla” piesele care au mult mai mult de oferit decât o simplă linie și câteva note. Producțiile sale asigură o structură energică adăugând o nouă nuanță paletei de techno deja consacrată.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați

www.facebook.com/HaHaHouse

Precum și pagina artistului

https://www.facebook.com/Mentaalofficial