Despre noi

HaHaHouse Records este un spațiu în care muzica este lăsată să crească și să înflorească. Este o platformă accesibilă, creată să primească cele mai inspirate personalități, proiecte, cât și influențele lor. Fiind într-o continuă căutare și dezvoltare, încercăm să facem parte din evoluția permanentă a muzicii house.

Label-ul se bazează, în principal, pe muzică de înaltă calitate, de la house până la techno. Suntem, însă, deschiși către toți muzicienii care au o sete incontrolabilă pentru producția ce dărâmă limitele creativității în diferite genuri muzicale. Noi nu le limităm personalitățile, căutăm să le dezvoltăm.

Sub umbrela HaHaHouse se află artiști români în plină ascensiune, precum: GruuvElement’s, Allya, Paul Damixie, Bite Your Lips, Yan Russ, Mentaal și Claudio LaCosta. Ținem pasul cu schimbările continue ale industriei muzicale, motiv pentru care așteptăm și alți artiști în roster-ul nostru.

Ne propunem să evoluăm permanent, atât ca label, cât și pe plan muzical. Astfel, investim într-o neobosită căutare de noi oportunități de a ne dezvolta.

Filosofia noastră are la bază calitatea sub orice aspect, începând cu muzica pe care o producem, urmată îndeaproape de prezentarea grafică și, nu în ultimul rând, petrecerile pe care le organizăm.

Aceasta este casa noastră,
Bine ați venit.

Parteneri HaHaHouse

1234567891011121314151617Pixelat